Za premijeru filma ‘General’ tražilo se mjesto više

Za premijeru filma ‘General’ tražilo se mjesto više

Glumačka elita i brojni poznati stigli u Pulu

 

14.07.2019.

 

 Dugoiščekivana premijera filma ‘General’ istaknutog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka okupila je u Puli brojna glumačka imena, politička lica i važne goste domaće kulturne scene. Otvorenje 66. Pula Film Festivala prošlo je u svečanom tonu, pa su mnogi posegnuli za svojim najelegantnijim kreacijama

U pulskoj Areni u subotu navečer s nestrpljenjem su brojni poznati s domaće javne, kulturne i političke scene čekali vidjeti kadrove filma ‘General’ čije je snimanje započelo još prošle godine, a sada je ovo djelo redatelja Antuna Vrdoljaka napokon ugledalo svjetlo dana.

Premijeru i svečano otvorenje 66. Pula Film Festivala nije propustila predsjednica Kolinda Grabar Kitarovićkoja nije krila emocije nakon odgledanog filmaBio je tu i pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić u pratnji zgodne supruge Lane koja je za ovu prigodu odjenula dugu žutu toaletu.

Istaknula su se i velika glumačka imena, ujedno zvijezde prikazanog filma: Goran Navojec, ušminkani Goran Višnjić, trendi odjeven Rene Bitorajac te ženski trojac Jasmina Lord, Nataša Janjić i Hana Noka.

 

Kategorije

Novije

No item found!