23.06.2016.

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata "Trenk" šestu godinu za redom organizirala je Memorijalni malonogometni turnir u spomen na poginule pripadnike koji se je jučer održao na malonogometnom igralištu ugostiteljskog objekta "Sara" u Požegi. 

Na turniru je sudjelovalo preko 20 ekipa među kojima su bili i limači iz Vidovaca i Velike i dvije ženske ekipe, a sva prikupljena sredstva od donacija sudionika i posjetitelja iskoristit će se za članove Udruge koji su u teškoj materijalnoj situaciji. 

"Zbog stanja u državi nije baš lako, sve je teže, ali uz dobre ljude sve lakše ide. Sva sredstva od donacija koje prikupimo namijenjena su obiteljima poginulih naših članova, obitelji koje su se našli u teškoj materijalnoj situaciji i za članove naše udruge koji su se našli u teškoj situaciji. Svi vi koji ste ovdje pokazujete jedno zajedništvo i humanu crtu i zahvaljujem svima kao i sponzorima i donatorima. " rekao je predsjednik Udruge, Željko Grgić.

"Plemeniti i odgovorni ljudi ste bili u vremenu kada se krenulo u Domovinski rat, a isto tako ste nastavili djelovati u miru. Ovaj turnir koji je humanitarnog karaktera odrađujete jednakim žarom kao što ste bili aktivni policajci i u Domovinskom ratu. Od srca vam zahvaljujem i Grad Požega će vam uvijek biti potpora."  rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.- Danas se prisjećamo naših suboraca, koji nas gledaju s nekog drugog mjesta i vide ovu dobrotu i zajedništvo.

"Zajedno u ratu zajedno u miru" je važan slogan na ovakvim događanjima i Županija će uvijek podržavati ovakve aktivnosti." – rekao je župan Alojz Tomašević.

n37

 

Izvor: Pleter Portal